Mondkapje in het OV

Urenlang een benauwd & niet ademend mondkapje op moeten in het OV? Of je nu met een mondkapje in bus, de trein of het vliegtuig zit. Wij begrijpen je frustratie; dit is niet alleen erg vervelend, maar ook nog een schadelijk voor je gezondheid.

Je wilt gewoon normaal kunnen ademen. En niet continue door een conducteur in de trein in het OV gewezen worden op je mondkapje. Of stewardessen in het vliegtuig die zeuren om je mondkapje met nog 10 uur vliegen te gaan.

Dit mondkapje is speciaal gemaakt voor het OV! Dit mondkapje is 100% luchtdoorlatend en ademend. Of je nu urenlang in de trein moet zitten of in het vliegtuig; jij ademend gewoon normaal! Ook tijdens korte busritjes zal dit een enorme verlichting zijn. Tip voor de brildrager: je brilglazen beslaan niet meer met dit mondkapje.

Dit mondkapje is speciaal in Nederland ontwikkeld en gemaakt voor elke vorm van openbaar vervoer. Je krijgt alle zuurstof die je nodig hebt en zal geen gezondheidsklachten meer krijgen. Ondanks de mondkapjesregels!

Dit mondkapje is zo ontworpen dat de oortjes van dezelfde zachte zwarte stretchstof is gemaakt; zo krijg jij nooit meer irritaties of jeuk aan je oren! Ook zal je niet meer zweten.

Nog een groot voordeel is dat het uitwasbare stoffen mondkapjes zijn. Dit betekent dat je ze na elke reis gemakkelijk kan wassen: brandschoon! Het zijn daarnaast ook erg mooie mondkapjes om te zien, ze sluiten goed aan om je gezicht en zijn voelbaar van hoge kwaliteit. Ze zijn van erg dichtbij een klein beetje doorzichtig op het oog; de mondkapjes zijn niet 100% transparant echter, op straat lijkt het gewoon of jij een normaal zwart mondkapje aan hebt. 

Al met al is dit mondkapje bij uitstek dé oplossing voor iedereen die normaal wilt ademhalen in het Ov of tijdens een reis. Dit stoffen mondkapje is ademend, zweetvrij, comfortabel én zal voor jou als sporter een echte verlichting zijn in je dagelijkse leven!