Mondkapje voor de Sportschool

Een benauwd gevoel, zweten & snel moe zijn tijdens training of sporten door mondkapjes?
Dat is niet wat jij wilt, jij wilt dé ideale mondkap voor alle sporten! 100% ademend en luchtdoorlatend. Gewoon vrij ademhalen. Zo presteer jij net als normaal; optimaal in de sportschool.

Dit mondkapje is speciaal in Nederland ontwikkeld en gemaakt voor elke sport. Iedereen die sportief is; of je nu thuis of in de sportschool staat, heeft baat bij dit mondkapje. Je krijgt alle zuurstof die je nodig hebt en kan in topvorm presteren. Ondanks de mondkapjesregels!

Ook de oortjes van dit mondkapje zijn speciaal ontworpen om irritaties tijdens sporten te voorkomen. De oortjes zijn van precies dezelfde zachte stretch stof gemaakt als het mondkapje zelf; hierdoor zweet jij niet en krijg je nooit meer jeuk of irritaties! Ook blijft het kapje goed zitten tijdens intensieve training. Voor sportievelingen met een bril: je brilglazen beslaan ook niet meer.

Naast alle voordelen hierboven zijn het uitwasbare stoffen mondkapje. Dit betekent dat je na elke training de mondkapjes gemakkelijk in de wasmachine gooit: als nieuw! Het zijn mooie, kwalitatieve mondkapjes om te zien en een tikkeltje doorzichtig (enkel van dichtbij).
De mondkapjes zijn niet 100% transparant, op straat lijkt het precies of jij een doodgewoon zwart mondkapje draagt.

Al met al is dit mondkapje bij uitstek dé oplossing voor iedereen die normaal wilt ademhalen tijdens sporten met een mondkapje. Dit stoffen mondkapje is ademend, zweetvrij, comfortabel én zal voor jou als sporter een echte verlichting zijn in je dagelijkse leven!

De mondkapjes zijn ‘’Made in Holland’’ en van erg hoge kwaliteit.