• Waarom luchtig mondkapje?

  Dit zijn dé Enige mondkapjes die fijn ademhalen! Perfect voor in de zomer. Geen zweet & je bril beslaat ook niet! Deze kapjes zijn zacht, comfortabel & bedoeld voor mensen met bijv. ademhalingsproblemen, COPD, astma of andere irritaties/problemen. Zo kan er toch aan de regels van de mondkapjesplicht gehouden worden, zonder gezondheidsklachten of een benauwd gevoel.

 • Is het mondkapje écht 100% luchtdoorlatend?

  Ja, het mondkapje is gemaakt van zeer zachte steriele stretch stof. Deze zorgt ervoor dat je geen irritaties hebt en toch 100% kan ademhalen.

 • Beschermd dit mondkapje tegen virussen?

  LET OP: deze mondmaskers beschermen net als alle andere niet-medische mondkapjes NIET tegen virussen. Deze zijn echter volledig luchtdoorlatend, Deze mondkapjes voldoen aan alle huidige wet- en -regelgeving en zijn van exact hetzelfde 'beschermingsniveau' als de reeds verkrijgbare mondkapjes op de markt, namelijk categorie niet-medisch. Duurzaam doordat je het mondkapje kan (hand)wassen, binnen minuten weer kurkdroog en gesteriliseerd. Bestelling wordt geleverd in een seal-zak verpakking.

 • Is het mondkapje doorzichtig?

  Nee, alleen van dichtbij kan je goed zien dat het gaatjes zijn. Van verder af lijkt het een normaal mondkapje.

 • Mag dit mondkapje volgens de wet?

  Deze mondkapjes voldoen aan alle huidige wet- en -regelgeving en zijn van exact hetzelfde 'beschermingsniveau' als de reeds verkrijgbare mondkapjes op de markt, namelijk categorie niet-medisch. Het enige vereiste is dat er een kapje over je mond/neus zit. LET OP: deze mondmaskers beschermen net als alle andere niet-medische mondkapjes NIET tegen virussen. Deze zijn echter volledig luchtdoorlatend,

 • Welke maat is het mondkapje?

  Het mondkapje is one-size fits all. Je hoeft dus niet na te denken over je maat!

 • Ik heb mijn brievenbuspakket nog niet gehad, wanneer komt deze binnen?

  Bij elke bestelling krijg je netjes per mail een Track & Trace code toegestuurd. Hier kan je precies zien waar jouw pakketje is en wanneer deze aankomt. Wij verzenden altijd direct dezelfde dag een bestelling. Mocht er iets mis zijn gegaan met de verzending of track & trace, kan je ons direct een berichtje sturen! Graag helpen we dan verder.

 • Wat is de huidige levertijd?

  Vandaag besteld = morgen in huis. Het wilt echter wel eens voorkomen dat PostNL wegens enorme drukte wat vertraging heeft. Dit is pure overmacht voor ons. We sturen jou altijd netjes een Track & Trace code om je bestelling te volgen!

 • Hoe werkt retourneren?

  Wanneer je toch niet tevreden bent over het bestelde product, kun je het product binnen 14 werkdagen retourneren. De kosten voor het retour zenden naar luchtig-mondkapje.nl komen voor je eigen rekening, Het product dient in de originele verpakking verzonden te worden zonder beschadigingen. Je dient retours te allen tijde voldoende te frankeren, anders worden ze niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert. Na ontvangst van de zending zal het bedrag van de retour gezonden artikelen binnen 7 werkdagen gecrediteerd worden op opgegeven rekeningnummer. RETOURADRES Honderdland 118 2676LT MAASDIJK

 • Wat te doen bij een klacht?

  Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar klantenservice@luchtig-mondkapje.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via StichtingWebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. DitODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 • Mijn vraag staat er niet bij

  Staat je vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons via het contactformulier, per mail (klantenservice@luchtig-mondkapje.nl óf via de chat.