Mondkapje voor brildragers

Je bril beslaat met mondkapje op, de nachtmerrie van een échte brildrager. Het mondkapje ademend niet goed genoeg en zit waarschijnlijk ook niet lekker. Het laatste wat jij wilt is dat je brilglazen aan de lopende band blijven beslaan. Sterker nog; je wilt dat de glazen van je bril eigenlijk hélemaal niet beslaan.

Gelukkig is dit het beste mondkapje voor brildragers! Niet alleen beslaan je brilglazen niet meer, het kapje is ook nog eens 100% ademend en luchtdoorlatend. Dit zorgt ervoor dat je gewoon zoals gewend; normaal kan ademhalen. Een mondkapje dat niet benauwd is én dat lekker zit; of je nu naar je werk gaat of naar de sportschool.

Daarbij zijn de oortjes van dit kapje speciaal ontwikkeld uit dezelfde hoge kwaliteit zachte zwarte stretch stof. Hierdoor krijg je (zelfs voor brildragers) nooit meer irritaties of jeuk bij je oren! Je voelt niet eens dat je hem op hebt.

Het zijn ook nog eens wasbare en herbruikbare mondkapjes; gooi ze in de wasmachine en ze zijn weer als nieuw! Het zijn kwalitatieve, mooie mondkapjes om te zien en een beetje doorzichtig (alleen van dichtbij). De mondkapjes zijn niet volledig transparant, op straat lijkt het exact of jij een normaal zwart mondkapje aan hebt.

Een ander groot voordeel hiervan is dat je nooit meer zal zweten. Dit stoffen mondmasker is ademend, comfortabel én zal voor jou als brildrager een echte verlichting zijn in je dagelijkse leven! De mondmaskers zijn van erg hoge kwaliteit en worden in Hollands atelier gemaakt.